Søk
  • Håkon Hegrestad

Ny skolerekord av Karianne Jevne

Tirsdag 18. februar var dagen. Dagen der Karianne Jevne løp seg inn i Stafkom sitt hjerte. Dagen der den tidligere BI-deltakeren viste at hun hører hjemme i rødt. Med tiden 8:17 viste hun sitt nye hjem hvorfor nettopp hun er til å regne med om fem uker når BBL-startskuddet går.

Tirsdagens pall: Ingvild Stautland (t.v), Karianne Jevne (i midten) og Elin Farestveit (t.h)


Dager etter løpet fikk vi i Stafkom den gleden av å slå av en prat med denne smilende jenta fra Oslo. Der kommer blant annet frem at hun ikke hadde de største forhåpningene foran løpet, da sykdom har preget hennes hverdag. Likevel var det nok av krefter for å galoppere vakkert inn til ny skolerekord.


For mange kan navnet Karianne Jevne virke fremmed, men for de som er lidenskapelige opptatt av langrenn er det et kjent navn. I 2016 vant hun NM-gull på stafetten, sammen med sine lagkamerater i Heming IL. Hun har også deltatt på BBL to ganger før, men begge kledd i blått... Der har hun slått godt fra seg og vunnet begge sine etapper. Vi er glade for å endelig kunne ha henne på vårt lag, nå som hun har starter masteren sin i finans her hos oss. «Jeg byttet til NHH på master for å endelig vinne BBL» er musikk i våre ører.


Det var duket for et durabelig testløp tirsdag kveld. ECONA som sponsor delte ut energibarer rett før start, samt premier til de beste løperne. På kvinnesiden var det flere raske deltakere til start, som alle ønsket å ta hovedpremien med seg hjem. Det utartet seg en trio der Ingvild, Elin og Karianne ble liggende i front.


«Planen var å åpne hardt for så å holde det til jeg sprekker» sa vår nybakte mester, Karianne. Til tross for dette la hun seg i rygg bak Ingvild den første delen av løpet, men viste stor kapasitet når de nærmet seg målgang.


Klokken viste lave 8:17 da Karianne passerte målstreken, noe som er 18 sekunder raskere enn den tidligere rekord fra 2018. «Du så ikke helt utslitt ut» var det som ventet Karianne etter målgang. Med andre ord; det er mer i vente fra denne jenta. Bak henne kom Elin og Ingvild med henholdsvis 8:35 og 8:38. Store prestasjoner av alle tre!


Også i herreklassen fikk vi gode tider, der det ble en fight fra start til mål mellom Mathias Sæten og Bendik Grimsbø. Begge fikk oppleve gleden av å se 12-tallet, men det var Mathias som trakk det lengste strået med fabelaktige 12:53. Det var lavt nok til å løpe seg inn på adelslisten. Bendik fikk ny pers åtte sekunder og klarte dermed å avansere oppover på adelslisten.


Vi ønsker å takke samtlige som stilte opp på testløpet for iherdig innsats og for minneverdige øyeblikk. Spesiell takk rettes mot alle funksjonærene som stilte opp og ECONA for deres bidrag til premier.


Tidspunktene for testløpene neste uke er:

- Mandag 24.feb

- Tirsdag 25.feb

- Lørdag 29.feb


Vi gleder oss til å se enda flere i aksjon i tiden fremover! Vi løpes :)

265 visninger
f_logo_RGB-Hex-Blue_512.png
Lik oss på Facebook
Kontakt oss
TRENINGSTIDER

TIRSDAG, TORSDAG KL 18:15, VED AULA